Nagelstudio met garantie

 

Mogelijk heeft u al een nagelstyliste in de omgeving Assen, maar krijgt u bij deze nagelstudio wel garantie op uw gel/acryl nagels? Is het mogelijk om garantie te krijgen? Jazeker! Bij ons komen er geen onverwachte kosten boven op de prijs! Alleen voor eventuele nailart betaald u extra. Geen extra kosten voor reparatie, vijlen, extra lange nagels,nagelbijters of maak een keuze uit één van de ruim 150 aanwezige kleuren!

Wij hebben de kwaliteit hoog in het vaandel staan, om onze kwaliteit te kunnen garanderen bieden wij extra nazorg voor onze klanten. U heeft tussen de behandeling en de vervolg afspraak garantie op de gel/ acryl nagels, dus geen reparatie kosten meer. Alle afbeeldingen op deze site zijn eigen gemaakte foto's van behandelingen in de nagelstudio bij onze klanten. 

om onze kwaliteit te kunnen garanderen bieden wij extra nazorg voor onze klanten. U heeft tussen de behandeling en de vervolg afspraak garantie op de gel/ acryl nagels, dus geen reparatie kosten meer. Alle afbeeldingen op deze site zijn eigen gemaakte foto's van behandelingen in de nagelstudio bij onze klanten. 

Hygiëne speelt een belangrijke rol in nagelstudio de Roze Lotus in Assen. Daarom krijgt iedere klant zijn eigen vijlen pakket mee naar huis voor de volgende afspraak. Alle materialen die worden gebruikt tijdens de behandeling worden na elke klant onder gedompeld in Perfektan dit wordt ook gebruikt in huisartsen praktijken en in ziekenhuizen. Dit dood alle virussen, bacteriën en schimmels. Na het desinfecteren gaan de materialen ook nog in een Ultrasoon reiniger. Uw voordeel hiervan is dat u er zeker van bent dat alle materialen bij uw behandeling schoon zijn en dat u dus geen risico loopt.

Wij zijn als Nagelstudio de Roze Lotus in Assen altijd bezig om de nieuwste trends te volgen en tot uiting te brengen in de salon. Dit doen wij door middel van ons zelf constant te verbeteren. Wij volgen verschillende perfectie trainingen en workshops, want er valt nog steeds te leren na 9 jaar ervaring. Ook zijn wij vaak aanwezig op beurzen om nieuwe ideeën op te doen.

Wij heten u van harte welkom bij Beautysalon de Roze Lotus, nagelstudio in Assen.