Nagelstyliste Patricia

Patricia is in 2008 begonnen met de opleiding Allround Nagelstyliste  en is van 2009 tot 2012 eigenaresse geweest van Nail Fashion Design.

Nail Fashion Design was een nagelstudio, groothandel, schoonheidssalon en opleidingscentrum Nailstyling te Assen en Zwolle. Nail Fashion Design was ook 1 van de 10 erkende nagelstudio's in heel Nederland. Dus de werkzaamheden van deze nagelstyliste zijn gekeurd door het Nagelgilde (de branchevereniging van de nagelstylistes) Wat voor u dus een voordeel heeft dat de kwaliteit gegarandeerd kan worden.

In 2013 heeft Patricia besloten om zich meer te focussen als Nagelstyliste en hierdoor gestopt met de extra werkzaamheden die bij Nail Fashion Design toe behoorde, in 2013 is de Beautysalon de Roze Lotus geopend.

Patricia heeft alle diploma's met betrekking tot nagelstyliste behaalt tevens is zij gediplomeerd om cursisten op te leiden tot all round nagelstyliste.
Tevens zijn de diploma’s voor het nieuwe revolutionaire IBX en E-Manicure behaald.
Hierdoor kunt u voor alles wat te maken heeft met nagels terecht bij Beautysalon de Roze Lotus.

Momenteel is Patricia alleen werkzaam als nagelstyliste in Assen, maar in de toekomst sluit Patricia enige uitbreiding niet uit. Vandaar de ruime naam Beautysalon.