Gelnagels in Assen

Een laagje gel versterkt de eigen nagel en voorkomt breken of scheuren, een gebroken nagel maar ook een kunstnagel kan worden gerepareerd met gel die we verharden onder een nieuwe UV Led combinatie lamp van Magnetic de nieuwe led lampen verkorten de uit hardingstijd aanzienlijk. 

De gels worden in verschillende kleuren geleverd, er is keuze uit circa 150 kleuren. Dus er is keuze genoeg. Er kan echter zonder problemen met een nagellak overheen worden gelakt. Als de nagellak wordt verwijderd met remover (zonder aceton) verschijnt de oorspronkelijke gelkleur en/of nailart. Er kunnen verschillende decoraties worden aangebracht op de nagel met nail art. Gelnagels zijn een ideale toepassing voor mensen met zwakke nagels. Ook gel op teennagels is leuk voor in de zomer met een mooie french manicure/ colorgel of met nailart. Het voordeel van de teennagels is dat deze niet snel groeien en de nagels wel 6 a 8 weken mooi blijven! (de teennagels worden niet verlengd) 

De behandeling:

Na de standaardprocedure van het ontsmetten van de handen wordt eerst indien nodig de bestaande nagellak verwijderd en de nagels worden gevijld.
De nagelriemen worden zorgvuldig opzij geduwd. Vervolgens wordt met een white block de nagel een beetje opgebuft (dus niet gevijld!)de nagelplaat is nu vetvrij.
De nagels worden nu gedesinfecteerd met een antiseptische oplossing en daarna kan de gel worden aangebracht. Doormiddel van tips. De gel hard uit doormiddel van UV straling in de lamp. Daarna worden de nagels in een mooi model gevijld en er wordt een glanslaag aangebracht van gel.

Bij een nieuwe set duurt deze behandeling gemiddeld anderhalf uur.

U bent van harte welkom voor Gelnagels in onze nagelstudio te Assen.